Визначено переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Понад 600 малюнків юних аматорів Сумщини надійшло до Управління Держпраці у Сумській області для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Незважаючи на складність вибору кращих серед значної кількості чудових конкурсних робіт, неупереджене журі шляхом відкритого голосування визначило переможців регіонального етапу конкурсу.

Дітлахи з усієї Сумської області проявили зацікавленість та розуміння  важливості питання збереження життя та здоров’я працівників. Адже життя – це наш найцінніших скарб і ми маємо його цінувати. Батьки мають повертатися додому здоровими. Саме задля цього юні художники Сумщини підійшли до виконання своїх малюнків максимально відповідально, натхненно та з великою дитячою любов’ю. 

Перше місце серед учасників наймолодшої вікової групи зайняв Дорошенко Віталій  (Шосткинський р-н, смт. Вороніж). З-поміж учасників у віці 11-14 років переможцем визнано Катриченко Валерію (смт. Краснопілля). Перше місце у старшій віковій категорії зайняла Лещенко Яна (м. Суми). Усі переможці регіонального туру конкурсу будуть відзначені грамотами та подарунками під час урочистого святкування Дня охорони праці, а також візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу, який пройде у Києві у квітні 2018 року.

Кращі малюнки, що взяли участь у конкурсі, незабаром можна буде побачити на виставці у фойє Управління Держпраці у Сумській області, за адресою м. Суми, вул. Горького, 28-б.Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», запроваджено ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці.

У складі журі регіонального відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» взяли участь:  начальник Управління Держпраці у Сумській області Юрій Семеног; заступник директора ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці» Вячеслав Назаренко; голова Сумської обласної ради професійних спілок Тетяна Євдокимова, заступник голови Олександр Ткаченко; генеральний директор Сумської обласної організації роботодавців «Сумський регіон» Володимир Кононенко; радник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області Віра Лаврик, начальник відділу з профілактики страхових випадків Владислав Єрмоленко; начальник управління з питань праці виконавчого комітету Сумської міської ради Анатолій Занченко; методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Віктор Окунь.

Управління Держпраці у Сумській області дякує усім учасникам конкурсу, а також партнерам за допомогу в організації та проведенні регіонального туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого