У Всесвітній день охорони праці вшанували кращих працівників

Із нагоди Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2017 року в залі засідань Сумської обласної ради відбулися урочисті збори, участь в яких взяли представники органів місцевої влади, управління Держпраці у Сумській області, ДП «Сумський ЕТЦ», представники трудових колективів області, лідери профспілкових та громадських організацій.         

Усі виступаючи, серед яких були голова облдержадміністрації Микола Клочко, голова обласної ради профспілок Тетяна Євдокимова, наголошували на важливості роботи, яка проводиться задля забезпечення людей здоровими, безпечними та гідними умовами праці.

Оцінюючи якість роботи з охорони праці та щорічне зменшення рівня виробничого травматизму в області, поважні гості свята високо оцінили професіоналізм людей, від фаховості та принциповості яких залежить життя і здоров’я працюючих.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі промислової безпеки та охорони праці на обласному рівні кращі з кращих були нагороджені почесними грамотами та подяками від Сумської обласної державної адміністрації, обласної ради, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в області, ради профспілок тощо.

Але найбільше чекали на церемонію нагородження наймолодші гості свята – переможці регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». 

 

 

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого