Асоціація «Укрексперт» відзначила своє 20-річчя

Асоціація незалежних експертів України «Укрексперт», яка в нинішньому році відзначила своє 20-річчя, поповнюється новими учасниками. Питання членства в асоціації, плани на поточний рік, проблематика вартості експертних послуг та інші організаційні моменти обговорювалися на засіданні Конференції, що відбулася 3 лютого 2017 року в Києві.

На засідання Конференції учасників асоціації незалежних експертів «Укрексперт» були запрошені провідні організації та підприємства України, які працюють у галузі технічної експертизи. Зокрема, одним із засновників є ДП «Сумський ЕТЦ». Наразі до складу дійсних учасників Асоціації входить 23 юридичні особи. На засіданні було обрано голову та секретаря, а також затверджено Статут Асоціації «Укрексперт» у новій редакції.

Під час засідання також були обговорені зміни до Закону про охорону праці, заслухано звіт про діяльність Асоціації у минулому році. В роботі Конференції взяли участь Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега, представники центрального апарату Держпраці та провідних галузевих засобів масової інформації. 

Довідка. Асоціація незалежних експертів України «Укрексперт» створена і діє згідно з законодавством України, як незалежна експертна організація. Згідно з Законом України «Про охорону праці» та дозволами Держгірпромнагляду вона здійснює експертизу щодо спроможності суб’єктів господарювання забезпечити додержання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час виконання випробувань, технічного огляду та/або експертного обстеження устаткування підвищеної небезпеки.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого