За показниками роботи у минулому році Сумський ЕТЦ займає гідне місце на загальнодержавному рівні

Директор ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці» Олександр Арєстов взяв участь у засіданні колегії Державної служби України з питань праці, яка відбулася 4 лютого 2016 року в Києві. Під час засідання було обговорено результати роботи Держпраці у 2015 році та завдання про подальше вдосконалення діяльності у сфері промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, додержання законодавства про працю тощо.

Засідання Колегії відкрив Голова Держпраці Роман Чернега, який у своєму виступі розповів про основні пріоритети роботи Служби у 2016 році, зокрема: впровадження ризик-орієнтованого підходу в сфері охорони праці, продовження роботи над проектом нового трудового кодексу спільно з Міністерством соціальної політики України, скасування радянських норм в сфері охорони праці, забезпечення соціальних гарантій працевлаштування військовослужбовців, учасників АТО та налагодження міжнародного співробітництва.

Участь у колегії взяли керівники усіх територіальних управлінь та державних підприємств, що входять до сфери управління Держпраці. Наразі експертно-технічні центри, серед яких, за результатами роботи останніх років, Сумський ЕТЦ посідає гідне місце, продовжують експертну та технічну підтримку державного нагляду, реалізацію технічної політики держави у сфері охорони праці та промислової безпеки.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого