Сумському експертно-технічному центру – 15 років!

1 жовтня Державне підприємство «Сумський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» відзначило 15 річницю від дня створення. З цієї нагоди днями відбулися урочистості, на яких було відзначено кращих працівників підприємства, вручено почесні грамоти та подяки від керівництва підприємства та теруправління Держгірпромнагляду у Сумській області.  

Виступаючи перед присутніми, нинішній керівник Сумського ЕТЦ Павло Ворончагін пригадав, як п’ятнадцять років тому Сумська філія Східного ЕТЦ складалася лише з одного фахівця, за повної відсутності матеріально-технічної бази. Сьогодні ДП «Сумський експертно-технічний центр» – це прибуткове госпрозрахункове підприємство, матеріальна база та рівень фахівців якого відповідають усім вимогам сучасності. Для проведення робіт з технічного діагностування, навчання з охорони праці та експертизи проектної документації до центру звертаються провідні підприємства та організації не лише області, а й України. Недарма Сумський ЕТЦ є колективним членом науково-технічної асоціації «Підйомні споруди» та Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики.

На урочистості були запрошені керівники територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області. Вітаючи колектив державного підприємства із святом, начальник теруправління Ігор Пантелєєв запевнив присутніх у подальшій підтримці у співпраці заради спільної мети – створення безпечних і здорових умов праці на підприємствах області.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого