Із питань додержання законодавства про працю відтепер потрібно звертатися за новою адресою

Днями один із найбільших структурних підрозділів Управління Держпраці у Сумській області – відділ з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів, відзначив своєрідні вхідчини, отримавши нове приміщення за адресою: м. Суми, вул. Пушкіна, 55. Участь у цьому заході взяв директор ДП «Сумський ЕТЦ» Олександр Арєстов.

Відтепер кожен громадянин області матиме змогу в комфортних умовах отримувати у найкоротший термін консультації, поради та якісну правову допомогу у висококваліфікованих фахівців згідно із вимогами конвенцій Міжнародної організації праці та законодавства України. Власне відділ здійснює контроль за дотриманням законодавства про працю з питань: трудових договорів, робочого часу та відпочинку, оплати праці та компенсацій, відшкодування шкоди, заподіяної працівникові каліцтвом або іншим ушкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням трудових обов’язків тощо. Також за консультаціям до фахівців відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів можуть звертатися громадяни, які потребують соціального захисту.

Рішення про «переселення» вищеназваного відділу до нового приміщення керівництво Управління Держпраці у Сумській області ухвалило невипадково. По-перше, із логістичних міркувань, адже поруч розташовуються автовокзал та Міський центр зайнятості, що значно полегшить і скоротить час як сумчан, що потребують на вирішення трудових питань, так і мешканців з усієї області. По-друге, відремонтоване та обладнане за усіма сучасними вимогами приміщення дозволить відчути відвідувачам «турботу про людей» не на словах, а на власні очі.

Присутній на відкритті директор Сумського ЕТЦ Олександр Арєстов запевнив колег у подальшій підтримці з боку підприємства, а також при можливості надавати всіляку  консультативну допомогу на правах «сусіда», адже нове приміщення управління Держпраці знаходиться неподалік будівлі експертно-технічного центру.

Нагадаємо, що Державне підприємство «Сумський експертно-технічний центр Держпраці» – це сучасне госпрозрахункове підприємство, основним завданням якого є науково-технічна підтримка державного нагляду за промисловою безпекою, охороною та умовами праці.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого