Дню охорони праці на Сумщині – бути!

Не зважаючи на останні трагічні події, які відбулися у державі, колегія теруправління Держгірпромнагляду у Сумській області ухвалила рішення – у квітні провести на Сумщині традиційний місячник з охорони праці. Його кульмінацією стане 28 квітня, що відзначається в Україні як Національний день охорони праці.

Серед основних заходів, запланованих Організаційним комітетом за ініціативи територіального управління Держгірпромнагляду у Сумській області, варто виділити організацію оглядів-конкурсів з охорони праці серед підприємств, та підведення їх підсумків із визначенням і заохоченням переможців – кращих трудових колективів Сумщини. У рамках місячника заплановано проведення семінарів-нарад та круглих столів з питань промислової безпеки та охорони праці.

Планується всебічне висвітлення у засобах масової інформації заходів, що заплановані, та загальних питань щодо реалізації державної політики в галузі охорони праці, виконання регіональних програм з питань охорони праці, матеріалів про рівень і причини аварійності, виробничого травматизму і професійних захворювань. Напередодні Дня охорони праці запланована участь керівництва регіонального наглядового органу в прямому ефірі на одному з місцевих телеканалів, а у фойє теруправління відкриється традиційна тематична фотовиставка «Вони – за безпечну працю!»  

Із огляду на минулорічний досвід, одноголосно було прийняте рішення провести конкурс на краще робоче місце із врученням переможцям символічних ексклюзивних вимпелів, що будуть прикрашати їх робочі місця на підприємствах та установах Сумщини.

До складу оргкомітету одноголосно було включено начальника ДП «Сумський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» Павла Ворончагіна.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ"

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International,

якщо не зазначено іншого